Het is een verhaal met een boodschap vertaalt in een energie van kleur.

In mijn woonkamer heb ik een hoek vol met doeken, verf en ezels. Creatief bezig zijn geeft me rust, richting en energie. En dat voelt zo fijn dat ik de tijd vergeet, eindeloos door kan gaan en er niet moe van word. Mijn passie dus! 

Passie
Ik geniet ervan om kunst te maken en ermee te coachen. Bij dat laatste combineer ik dat met mijn opleidingen in systemisch coachen. Want ik werk intuïtief daarbij verbeeld je wat er in je leeft. Als ik kunst maak ben ik een meditatieve staat. Ik denk dat elke vorm van intuïtief kunst maken spiritueel is want je geeft je op een bepaalde manier over om te ontdekken.

Magie
Als ik kunst maak experimenteer ik altijd met materialen en technieken. Ik werk met lagen die steeds moeten drogen. Met elke volgende laag ontstaat er meer diepte. De lagen staan voor mijn gevoel. Met meerdere lagen ontdek ik hoe ik door steeds andere combinaties te maken anders tegen mijn wereld aan kan kijken. De inzichten zijn persoonlijk en helpen me om me verder te ontwikkelen. Een kunstcreatie is af als ik mezelf verbeeld heb en er lagen manifestatie overheen heb gelegd. Als de werken voor mij mysterieus en magisch zijn dan is het af en geniet ik van het gevoel. 

Soms uit ik me in een werk over een situatie die in me leeft. Soms is die situatie leuk en soms niet. Door het aan te kijken en er een laag over heen te leggen waarin ik verbeeld wat ik ermee wil kom ik tot rust. Dat geeft richting en daarmee balans. 

Workshops
Als kunstenaar geef ik ook workshops en coaching, individueel en in groepen. Voor 15 december staat er een workshop gepland met schrijven en schilderen. Lees meer over deze workshop.