Maud de Wit - kunstenaar

Creatief coach in IJsselstein

Wat goed dat je mij hebt gevonden in IJssselstein (Utrecht).
Ik ben creatief coach voor hulp bij persoonlijke ontwikkeling en creatieve workshops.

Ik bied hulp bij het krijgen van inzicht in de juiste richting om voluit je leven te leven.

Bewustzijn van je gedachten, gevoelens en verlangens met nieuwe perspectieven en het bedenken van oplossingen om daar te komen. Dat geeft je verdieping, balans, energie en rust.

7 redenen om te kiezen voor creatieve coaching in IJsselstein (Utrecht)

1. Zelfexpressie: Als creatief coach in IJsselstein moedig ik je aan om met simpele creatieve oefeningen jezelf op een niet-traditionele manier uit te drukken. Dit helpt bij het verkennen van verborgen gevoelens, gedachten en verlangens die mogelijk niet gemakkelijk met woorden kunnen worden opgelost.

2. Verbeeldingskracht: Als creatief coach in IJsselstein maak ik gebruik van verbeelding en fantasie om op nieuwe en andere manieren te helpen bij het benaderen van situaties en uitdagingen. Door creatieve oefeningen kunnen de oplossingen zichtbaar worden en een actie lijst gemaakt worden.

3. Symboliek en metaforen: Kunstwerken en creatieve uitingen kunnen symbolisch en metaforisch zijn. Dit opent de deur naar uitgebreidere interpretaties, wat kan leiden tot een beter begrip van complexe situaties en emoties.

4. Veranderingskracht: Als creatieve coach uit IJsselstein ben ik gericht op het creeeren van verandering. Ik bied hulp om nieuwe perspectieven en oplossingen te ontdekken.

5. Zelfbewustzijn: Door creatieve expressie te gebruiken als hulpmiddel, word je bewuster van je innerlijke wereld en persoonlijke groei.

6. Stressvermindering: Creatieve activiteiten werken ontspannend en stress verlagend. Ze bieden een uitlaatklep voor emoties en dragen bij aan een beter welzijn.

7. Experiment en plezier: Als creatieve coach uit IJsselstein moedig ik je aan om te experimenteren en leg ik de nadruk op het proces i.p.v. het restultaat. Dit bevordert speelsheid en plezier, wat op zichzelf al stimulerend is. Kunstzinnig dynamisch coaching is daarmee personal coaching of life coaching en kan worden toegepast in meer verschillende contexten zoals loopbaanbegeleiding, stressmanagement, relatieverbetering etc. Het is belangrijk op te merken dat creatieve coaching niet draait om het creëren van “mooie” kunstwerken maar om het proces van zelfexpressie en inzicht in jezelf.

Creatief coach voor
persoonlijke ontwikkeling en creatieve workshops
in IJsselstein bij Utrecht

Creatief coach in IJsselstein Maud de Wit

Over Maud de wit creatief coach in IJsselstein (Utrecht)

Als kunstenaar en kunstzinnig dynamisch coach bied ik professionele hulp bij persoonlijke of zakelijke vraagstukken. Ik werk ik in de regio Utrecht en vooral in IJsselstein.

Hoe creatieve coaching verborgen lagen kan onthullen

Ben je geïnteresseerd wat ik als creatief coach uit IJsselstein voor jou kan betekenen en hoe mijn werkwijze is? Met simpele creatieve oefeningen kan ik je (ervaring is dus niet nodig) helpen om zichtbaar te maken wat er voor jou echt toe doet. Dat is de kracht van kunstzinnig dynamnisch coachen.

Creatief coach in IJsselstein Maud de Wit

6 manieren van creatieve coaching om verborgen emoties en gedachten te identificeren en helder te krijgen

1. Expressie door kunst: Als creatieve coach in IJsselstein maak ik vaak gebruik van verschillende artistieke media, zoals schilderen, tekenen, schrijven, dansen of muziek maken. Wanneer mensen zich via deze kanalen uiten, kunnen ze onbewuste zwevende emoties en gedachten naar de oppervlakte brengen.

2. Metaforen en symbolen: Creatieve activiteiten bieden de mogelijkheid om metaforen en symbolen te gebruiken om complexe innerlijke ervaringen uit te drukken. De keuze van kleuren, vormen, personages of symbolen kan verborgen gevoelens en gedachten zichtbaar maken. Als creatief coach in IJsselstein kan ik helpen deze symbolen te ontcijferen en te begrijpen wat ze over je kunnen onthullen.

3. Non-verbale communicatie: Niet alle emoties en gedachten kunnen gemakkelijk met woorden beschreven worden. Creatieve expressie maakt gebruik van non-verbale communicatie om dieper in de psyche te duiken. Dit kan vooral nuttig zijn als je moeite hebt om je gevoelens onder woorden te brengen.

4. Spelen en bedenken: Als creatieve coach in IJsselstein moedig ik je aan om te ontwikkelen en te spelen met verschillende vormen van zelfexpressie. Tijdens dit proces kunnen onverwachte gedachten en emoties zichtbaar wroden. Het gaat daarbij om het loslaten van controle en het ontdekken van wat er naar boven komt.

5. Narratieve creatie: Verhalen vertellen, schrijven of tekenen over denkbeeldige situaties van personages helpt om meerdere lagen van iemands emoties en gedachten bloot leggen. Dit kan je helpen om indirecte aspecten van jezelf te verkennen die anders misschien niet direct aan de oppervlakte zou kunnen komen.

6. Reflectie en interpretatie: Als creatieve coach in IJsselstein bied ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin je vrij kan denken en werken aan creatieve oplossingen. Bied ik hulp bij de ontwikkeling en betekenis van wat er is gemaakt.

Creatief coach in IJsselstein Maud de Wit

Hoe ik als creatieve coach in IJsselstein je kan helpen om blokkades te identificeren

Creatieve coaching is een benadering waarbij creatieve expressie wordt gebruikt om te ontdekken, te ontwikkelen en te uiten. Deze vorm van coaching moedigt zelfexpressie aan door middel van verschillende creatieve media. Als creatief coach in IJsselstein werk ik vooral met kunstzinnige uitingen en op een dynamisch en systemische manier.

Hoe creatieve coaching en workshops zelfexpressie bevordert

Als creatieve coach in IJsselstein benut ik de kracht van creativiteit en kunstzinnigheid. Omdat je vaak lastig onder woorden kunt brengen wat er in je leeft werk ik met creatieve expressie en kunstvormen zoals schilderen, tekenen, schrijven. Het doel van creatieve coaching is om dieper te gaan dan waar je nu al woorden aan kan geven. Om meer inzicht te krijgen in je gedachten, gevoelens en verlangens, en nieuwe perspectieven en oplossingen te ontdekken.

Creatief coach in IJsselstein Maud de Wit
Creatieve coach in IJsselstein Maud de Wit

Hoe creatieve coaching kan bijdragen aan zelfvertrouwen

Creatieve coaching is een persoonlijk en holistisch proces. Het draait om het begrijpen en zien van je eigen unieke uitdagingen die verschillen per persoon. Als creatieve coach in IJsselstein begeleid ik je bij het vinden van je eigen manier. Dat geeft je meer zelfvertrouwen en energie.

Co creaties met andere coaches uit IJsselstein en omstreken

Als creatief coach in IJsselstein werk ik vooral regionaal en organiseer ik geregeld workshops alleen en in samenwerking met coaches uit IJsselstein met andere disciplines zoals yoga, kunst, tekst of beeld. In mijn blogs lees je hier meer over.

Creatief coach in IJsselstein Maud de Wit - kunstenaar

Wat mijn speerpunt is als creatief coach in IJsselstein

Inzicht en duidelijkheid: Als creatief coach in IJsselstein leg ik de focus op jouw authentieke zelf door bewustzijn te creëren met je lichaam, hoofd en hart.

Praktisch en doelgericht: In mijn aanpak staat samenwerken, snel bij de kern komen, duidelijke taal, haalbare doelen stellen en professionele begeleiding cantraal. 

Plezier maken, experimenteren en ontspanning: De simpele kunstzinnige oefeningen ontwikkelen je creativiteit, mijn begeleiding zet je aan tot het uitleven als een kunstenaar en creatief bezig zijn is stressverlagend, leuk om te doen en geeft energie. 

Wil je meer weten? Neem contact op of maak een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

Neem contact op

8 + 5 =

Creatief coach in IJsselstein Maud de Wit
Creatief coach in IJsselstein Maud de Wit
Creatief coach in IJsselstein Maud de Wit
Creatief coach in IJsselstein Maud de Wit

Maud de Wit - Kunstenaar en Kunstzinnig Dynamisch Coach | info@mauddewit.eu | KvK 80589553

Privacyverklaring   |    Cookies   |   Algemene voorwaarden   |   Nieuwsbrief   |    Contact

© Maud de Wit - Kunstenaar | Website door Buro Kriebels

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief

Ik spam niet! Lees mijn privacybeleid voor meer info.