Kunstzinnig en dynamisch

Vind balans door creatieve coaching

Klem zitten tussen wat je zelf wil en wat je denkt dat een ander van je verwacht. Eindeloos je hoofd breken over de oplossing die je niet kunt vinden. Niet bij het probleem kunnen komen omdat de verbinding met jezelf ontbreekt. Herkenbaar?

Een paar jaar geleden zat ik zelf op dat punt. Door mijn opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach werd de verbinding met mijzelf steeds krachtiger, werd mijn verlangen steeds duidelijker en groeide het vertrouwen in mijn eigen talent. Ik werd wat ik eigenlijk allang was: Kunstenaar.

Creatieve coaching  IJsselstein Utrecht

“een beeld zegt meer dan 1000 woorden”

Creatieve coaching  IJsselstein Utrecht

De kracht van verbeelding

Kunstzinning Dynamisch Coachen brengt je dichter bij jezelf. Het geheim van de methodiek zit in de verbeeldingskracht. Op basis van die kracht werk je op creatieve en kunstzinnige wijze aan persoonlijke en of professionele ontwikkeling. Voorbij gedachten en emoties naar energie en in beweging.

Je hoeft zelf geen kunstenaar te zijn om met kunstzinnig dynamisch coachen aan de slag te gaan. Aan de hand van simpele creatieve oefeningen maak ik je bewust van je eigen drijfveren en diepste verlangen. Om daarna samen te kijken naar de impact van jouw hartsverlangen op je leven. Nieuwe kleuren, binnen of buiten de contouren van het leven dat je nu leidt, maken zichtbaar wat er in je leeft.

Wil je meer weten? Neem contact met mij op voor een gratis adviesgesprek.

Ik heb meer duidelijkheid en overtuiging gekregen in de keuzes die ik ga maken! Lang geleden dat ik de rust en ruimte voelde om mijn creativiteit voor me te laten spreken. Een zachte uitnodiging om me door mijn hart te laten leiden

Mieke

Ik kon in alle vrijheid vertellen wat me bezighoudt en waar ik vragen over heb. Maud weet dan op basis van slechts een paar zinnen een samenvatting te maken waarmee ik in ene mijn eigen antwoorden kan geven.

Marjolein

Ik was compleet vastgelopen en zelfs als kunstenaar mijn creativiteit kwijt. Ik kreeg inzicht en hulp om mijn creativiteit weer te laten stromen in zijn vrije vorm in plaats van met de druk naar perfectie of verbetering. Het fijne gevoel van creëren komt nu weer naar boven.

Ketlin

Neem contact op

15 + 15 =

Maud de Wit - kunstenaar
Maud de Wit - kunstenaar
Maud de Wit - kunstenaar
Maud de Wit - kunstenaar

Maud de Wit - Kunstenaar en Kunstzinnig Dynamisch Coach | info@mauddewit.eu | KvK 80589553

Privacyverklaring   |    Cookies   |   Algemene voorwaarden   |   Nieuwsbrief   |    Contact

© Maud de Wit - Kunstenaar | Website door Buro Kriebels

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief

Ik spam niet! Lees mijn privacybeleid voor meer info.