Algemene voorwaarden

Artikel 1. Algemeen
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik van de website mauddewit.eu en alle diensten die hierop worden aangeboden.

Gegevens

Maud de Wit
Touwlaan 18

3401 CB IJsselstein

KVK-nummer: 80589553
BTW-nummer: NL003461084B24
E-mail adres: info@mauddewit.eu

Wij mogen op elk moment de Algemene Voorwaarden veranderen. Wanneer je van mauddewit.eu gebruik maakt stem je ermee in dat steeds de laatste versie van de Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Afspraken die afwijken van de Algemene Voorwaarden zijn schriftelijk vastgelegd en geaccepteerd voordat ze geldig zijn.

Artikel 2. Overeenkomst
Van een overeenkomst is sprake wanneer:

Je je aanmeldt voor een workshop, training, cursus, programma via de website, e-mail, telefonisch of schriftelijk.
Je een schriftelijk, mondeling of telefonisch gedaan aanbod hebt aanvaard.
Je een offerte schriftelijk hebt ondertekend.
Je een (digitaal) product aanschaft via de website.

Artikel 3. Annulering
Annulering Bedrijven / ondernemers

Annulering is niet mogelijk. Het is wel mogelijk om bij een open inschrijving training een ander voor jou in de plaats te laten gaan.

De financiële afhandeling dienen jullie dan onderling af te stemmen. Het verplaatsen van je deelname naar een andere datum op jouw verzoek is tot twee maanden voor aanvang van de training in gezamenlijk overleg mogelijk.

Annulering Consumenten / particulieren
Herroepingsrecht
Producten en diensten die je via de website aanschaft, kunnen binnen 14 dagen zonder opgave van redenen worden geannuleerd (herroepingsrecht) door middel van het versturen van een e-mail naar info@mauddewit.eu

Annulering van coachsessies onderdeel van en coachtraject
Annulering van coachsessies kunnen tot 48 uur voor de tijd worden verzet of geannuleerd. Bij annulering binnen 48 uur voor die tijd ben ik genoodzaakt om de sessie in rekening te brengen tenzij er zwaarwegende redenen zijn waardoor de sessie niet door kan gaan.

Annulering van een workshop, individuele sessie of training met open inschrijving
Als je annuleert binnen 4 tot 2 weken voor de start van de workshop, individuele sessie of training dan wordt 50% van de deelnamekosten in rekening gebracht als annuleringskosten.

Als je annuleert korter dan 2 weken voor aanvang van de workshop, individuele sessie of training dan ben je verplicht 100% van de deelnamekosten te betalen.

Bij annulering heb je het recht om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen aan de workshop of training.

Artikel 4. Producten en diensten
Bij het aanschaffen van een online product of dienst waarbij de levering al tijdens de bedenktijd van 14 dagen plaats vindt, zie je vanaf het moment dat de cursus start af van het herroepingsrecht.

Een online programma is gestart op het moment dat je de inloggegevens hiervoor hebt ontvangen en je toegang hebt tot de eerste module.

Inloggegevens die toegang bieden tot online producten en diensten zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik en mogen niet aan anderen worden verstrekt.

Artikel 5. Betalingsvoorwaarden
Betaling ontvang ik graag binnen 14 dagen na factuurdatum.

Als betaling uitblijft dan kan ik een beroep doen op een incassobureau.

Je dient alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten te vergoeden die ik redelijkerwijs moet maken als betaling uitblijft.

Artikel 6. Vervanging
Als ik door ziekte of overmacht geen training kan geven, staat het mij vrij een vervanger in te schakelen of de training in overleg te verplaatsen naar een andere datum.

Artikel 7. Verplaatsing trainingsdatum
In geval van onvoldoende deelnemers kan ik een trainingsdatum (open inschrijving) verplaatsen.

Artikel 8. Intellectueel eigendom
Het trainingsmateriaal wat gebruikt wordt in (online) trainingen of programma’s, in werkboeken en dergelijke, heb ik zelf ontwikkeld. Hiervan ben ik auteursrechthebbende.

Teksten in nieuwsbrieven, e-books en op de website mogen wel in zijn geheel worden verspreid of verveelvoudigd met altijd de vermelding van mijn voor- en achternaam en website.

Artikel 9. Aansprakelijkheid
Ben je ontevreden over een door mij geleverde dienst, dan doe ik mijn uiterste best om daar samen met je uit te komen. Mijn aansprakelijkheid gaat niet verder dan het overeengekomen factuurbedrag voor die dienst.

Artikel 10. Geheimhouding
Vanzelfsprekend ga ik vertrouwelijk om met je (bedrijfs)gegevens.

In het privacy en cookie statement staat hoe Maud de Wit omgaat met je persoonsgegevens en met cookies.

Neem voor vragen contact op:
Heb je vragen over de Algemene voorwaarden neem dan contact op met Maud de Wit via info@mauddewit.eu.

Wijziging van de Algemene voorwaarden
Maud de Wit behoudt zich het recht voor om de Algemene voorwaarden te wijzigen. De Algemene voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd in april 2019.

 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief

Ik spam niet! Lees mijn privacybeleid voor meer info.