Geef je woorden kleur..

Met schrijver Mariola Dirkzwager geef ik de superleuke creatieve workshops STERKE STREKEN. Want met het samenbrengen van oefeningen in schrijven en schilderen maak je zichtbaar maken wat er in je leeft in tekst en beeld!

De Opdracht
Mariola geeft je handvaten om een tekst te maken waarin jij jezelf herkent waarna ik je aanmoedig om je uit te leven als een kunstenaar om met kleuren je woorden te verbeelden op een schilderdoek tot kunstwerk. Het handzame artwork met jouw woord en beeld neem je mee naar huis.

  • Welke woorden kies jij? Welke kleuren kies jij?
  • Hoe verhouden de kleuren en de woorden zich tot elkaar?
  • Wat wordt er zichtbaar en wat blijft verborgen?

We zetten je daarmee aan het denken over jezelf, inspireren je én bovenal maken we er een gezellige ochtend van! Wat maak jij ervan? Kom het ontdekken in deze workshop die ik samen met Mariola verzorg en meld je gelijk even aan:

Informatie en aanmelden
Ervaring met schrijven of schilderen is niet nodig om deze workshop vol plezier te kunnen volgen. De workshop wordt gegeven met schrijver
Mariola Dirkzwager, meer over haar lees je op www.marioladirkzwager.nl

Co creatie
Na het succes van Art & Yoga is deze workshop ontstaan. Ook deze workshop is extra krachtig en vernieuwend door het samenbrengen van de twee specialismen: schrijven en schilderen. Het geeft je inzicht in jezelf, is leuk om te doen en levert altijd een verassend resultaat! Bovenal is het super persoonlijk omdat je jouw energie verbeeldt. De creatie is inspirerend voor waar je nu staat en voor waar je naar toe wilt. Het handzame artwork neem je na de workshop mee naar huis. De workshop is een try-out voor de persoonlijke-ontwikkelingsdag die medio 2024 gepland staat. In dat programma ga je een dag lang aan de slag met mooie oefeningen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling dat levert je inzicht, inspiratie, energie en richting om vol uit te kunnen gaan. Wil je meer informatie over de persoonlijke-ontwikkelingsdag medio 2024?  Volg me op Instagram of neem contact met me op.

Bekijk hier de workshops agenda