In ontspanning creëren..

Even weg uit je normale routine en omgeving om in ontspanning je intuitie te volgen en je uit te leven als een kunstenaar. Dat kon zaterdag in de yoga & art retreat die ik samen met Wendy Peelen gaf. Na de yoga nidra sessie van Wendy was iedereen ontspannen en verbonden met zijn kern. Met deze ontspannen energie konden de deelnemers zich creatief uitleven als een kunstenaar. En wat bracht dat veel energie en plezier! Bekijk hier de video. Wat anderen ervan vonden:

Anita “Een mooie en bijzondere ervaring. De mini retreat gaf me precies waar ik op hoopte. Eerst helemaal tot rust komen met yoga. Verrast worden hoe een random kaart mij in de kern raakte. En daarna heerlijke creatieve workshop om helemaal los te gaan met verf, niet vanuit mijn hoofd maar juist vanuit mijn hart.”

Max “Bevrijdend was het voor me. Ik heb me ontspannen door de yoga en alles losgelaten met de creatieve coaching door vrij te schilderen vanuit mijn gevoel, heerlijk bevrijdend was dat!”

Jolanda “ Yoga nidra is altijd heerlijk en de combinatie met intuïtief schilderen was geweldig! Ik heb genoten van het proces om vanuit ontspanningen enkel & alleen gevoel, te schilderen. En de begeleiders zijn hele warme vrouwen, je voelt je gelijk op je gemak. Het was een mooi ontspannen en leuk cadeautje voor mezelf!”

Barbara “De fijne stem en begeleiding van Wendy liet me heerlijk ontspannen waarna mijn creativiteit op het schilderdoek werd gestimuleerd door creatief coach Maud, en flink ook, out of de box, inspirerend, een aanrader!”

Ella “ Ik heb voor het eerst yoga gedaan wat een rijke ervaring. En dan je emoties met behulp van kleuren op het doek aanbrengen. We hebben met z’n allen genoten en mooie emoties liefdevol gedeeld. Het is jullie gelukt ik heb genoten.

Zelf zijn we ook zo enthousiast over de samenwerking dat we meer mini retreats gaan inplannen. Klik hier om de video te bekijken.

Laat je creativiteit ook stromen en ontdek welk heerlijk gevoel je dit kan geven. Wil je ook een Mini retreat Yoga en Art  volgen? Volg me op Instagram of neem contact met me op.