Mijn zoektocht naar een coach

Altijd ben ik op zoek naar triggers. Zo hoor ik al een tijdje enthousiaste verhalen aan over business coaches. Coaching kunnen we allemaal gebruiken niet waar? Nieuwe dingen proberen doe ik graag. Wat zijn mijn criteria voor een zogenaamde ‘business coach’ kortom ‘hoe of waarop wil ik nou precies coaching?’ Mijn aandacht werd getrokken door het  antwoord van een meester in kundalini yoga uit Amersfoort “de versterking van de verbinding tussen gedachten, gevoel en lichaam.” Ik verdiepte me in de meester, die bleek afkomstig uit india, traditioneel opgeleid en van zijn kennis en kunde in het introductie gesprek werd ik zeer enthousiast. Mijn lijf vond niet alleen de yoga oefening heerlijk maar vooral de combinatie met de oefeningen voor het beheersen van mijn gedachten en het luisteren naar mijn gevoel! De oefeningen stemmen die elementen beter af zodat ze beter voor je gaan werken! Daarmee word ik meer in mijn kracht gezet. En verrassend genoeg weet ik nu, veel lessen later, dit is voor mij de essentie en daarmee business coaching!

Kundalini Yoga

En dat de kundalini yoga ook business oplevert bleek wel uit de geweldige opdracht die ik kreeg. Sinds een tijdje volg ik met met Dennis lessen bij een kundalini yoga meester. Mijn eerste winst uit zijn kundalini yoga les is het heerlijke comfortabele gevoel. Dat kreeg ik uit de oefeningen om mijn gedachten, gevoel en lichaam op elkaar af te stemmen. Met relatief simpele yoga oefeningen voor mijn lijf maar ook oefeningen voor het beheersen van gedachten en het laten spreken van mijn gevoel. Dit onderstreept voor mij dit naast yoga persoonlijk ontwikkeling is!

Manifestatie werd direct realiteit

In een van de lessen was leren manifesteren mijn hulpvraag aan de meester. Het oefenen met manifesteren kreeg direct resultaat met de geweldige maar uitdagende opdracht van Dennis. Hij bood me € xxxx,- voor het maken van een kunstwerk wat de energie uit de lessen zou verbeelden. Dit Mixed Media Artwork werd door hem onbaatzuchtig cadeau gegeven aan de yoga meester en in het leslokaal gehangen. Bezoekers komen in contact met mijn werk en zo is er een link naar mijn kunst. Fantastisch aanbod is dit perfecte voorbeeld van hoe daarmee de cirkel van manifesteren rond is!

Natuurlijk was het nog wel even heel spannend om een kunstwerk in opdracht te maken. ‘Dit werk pakt me direct’ en “Het past hier goed” was voor mij een mooie bevestiging dat het goed is ontvangen bij de opdrachtgever en de yoga meester. Super blij en dankbaar ben ik voor deze kans, een hele mooie les business coaching. Op naar meer!

Mijn laatste werken zie je op instagram