Gisteren maakte ik een leuke tocht in de polder, een bloemetje brengen bij mijn moeder. Fietsend met voor mij uit mijn jongens, een op de fiets en een op de step. Ik genoot van de energie van de jongens, de zon en de omgeving. We snoven het voorjaar op, ronduit heerlijk! Op je pad zijn geeft je zoveel energie en inspiratie en dat is precies waar ik je mee kan helpen met Kunstzinnig Dynamisch coachen.

Voor de meeste deelnemers is het een nieuwe ervaring. Naar binnen keren in onszelf is iets wat we niet zo snel doen. We zijn vaak bezig, onderweg, druk en snel afgeleid. Dat maakt dat we vaak maar oppervlakkig kijken en onszelf uiteindelijk niet echt laten raken. 

Naar binnen keren vraagt om een goede setting die helpt om in alle rust en met aandacht te voelen wat er in je leeft. Als je daarbij kunt blijven kun je wat nieuws ontdekken. Want pas dan zie je hoe je verder kunt komen, iets wat een natuurlijke behoefte is. Je ziet dingen die je in eerste gezicht niet zag. Deze mogelijkheden inspireren en geven energie.

Kunstzinnig Dynamisch Coachen is een methode met simpele creatieve oefeningen. Het leert je anders te kijken. Door je open te stellen laat je de controle varen. Dat maakt iets los in jezelf. Zo kom je eenvoudig voorbij je comfort zone. Dat helpt je aan inzicht om je pad met energie te vervolgen. Ik begeleid je hierin.

Wat ik vaak terug krijg is dat mensen inzicht krijgen in thema’s die spelen, inzicht die hun richting verandert en aanzet tot actie. En daar word ik dan weer heel blij van als ik zie wat het kan losmaken! Het brengt je dichterbij jezelf en vooruit. Dat gun ik iedereen.

Gun jezelf Kunstzinnig Dynamisch Coachen en neem contact op.